Karrysalaten sad liiige i skabet

En mandag aften i begyndelsen af november var mere end 200 ansatte fra Meyer Kantiner samlet i Rambøll Danmarks kantine i Ørestaden for at prøvesmage et udvalg af brødrene Adam og James Prices retter.
Anledningen var at Meyer Kantiner den 28. og 29. november har et tema i alle vores kantiner med retter fra brødrene Prices madunivers kaldet 2x PRICE. Retterne skal til den tid gerne modsvare brødrenes forventninger til smag og udseende, så det vi tilbyder vores kunder stemmer overens med det de har tænkt.

 

 

Råd og ros fra brødrene Price
Temagruppen, som består af kokke, køkkenchefer, en kundechef og i dagens anledning en kokkeelev og en bager fra Rambøll, havde brugt hele dagen på at tilberede samtlige retter til de to temadage. Det var derfor en bugnende buffet med mange retter – både kolde og varme – som de to brødre systematisk smagte sig igennem, alt imens de tilfreds smilede og kommenterede hver enkelt af retterne på den overdådige buffet. Og det var konstruktive råd á la ”De løg skal lige brunes lidt mere” eller ”Der hører ikke rødbeder til den ret” eller ”Sylten mangler salt”, der lød. Men flere gange var der også ros som ”Perfekt – karrysalaten er liiige i skabet!”, fra de to brødres mund, mens de tilfredse og storsmilende gik fra ret til ret og fra buffet til buffet…

En barndom fyldt med mad
Inden prøvesmagningen fortalte Adam og James om deres opvækst og deres gastronomiske opdragelse. Her berettede de to brødre f.eks. om hvordan de hver aften til aftensmåltidet, sad til bords i spisestuen med tændte stearinlys og stofservietter, mens de sammen talte OM mad. Familien Prices forfædre i Danmark fører tilbage til en verden af cirkusartister, hvoraf den første, James Price, i 1800-tallet kom fra England til Danmark og slog sig ned her i landet.

Efter brødrenes gennemgang fik alle lejlighed til at smage på de mange retter fra de overdådige buffeter og selv vurdere om karrysalaten nu også sad liiige i skabet!

Anbefal denne artikel til en ven
Klik her for at få vist artiklen i et printvenligt vindue