Buffet
Pris pr. person fra 345,-
Har du en fest eller fejring i kalenderen, så er vores klassiske buffet et godt bud på maden til din særlige anledning. Vores buffet byder på velkendte retter og et par nye påfund, som alt sammen er med sæsonens bedste råvarer som omdrejningspunkt.
Buffeten fås i tre forskellige versioner, der alle kommer i tre serveringer med hver tre delevenlige retter, der kan sendes rundt om bordet.
Vi leverer buffeten fra d. 1. april til og med d. 9. juni.
OBS. Ønsker du levering på en søndag, skal du bestille senest 4 dage før inden kl. 12.
- Leveres til Storkøbenhavn, Nordsjælland og omegn
- +10 personer
- Det er muligt at afhente menuen
Skiver af letrøget kyllingebryst med lysegrøn ærtepuré
Skiver af letrøget kyllingebryst med lysegrøn ærtepuré
Allergener: laktose
Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella
Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella
Allergene: laktose
Hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter
Carpaccio af saltbagt selleri med syltede rødløg, hasselnøddemayo, malt og urter
Carpaccio af saltbagt selleri med syltede rødløg, hasselnøddemayo, malt og urter
Allergener: nødder, gluten og æg
Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella
Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella
Allergene: laktose
Hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter
Varmrøget, færøsk laks serveret med friskostcreme, glaskål, dild olie, malt og friske urter
Varmrøget, færøsk laks serveret med friskostcreme, glaskål, dild olie, malt og friske urter
Allergener: fisk, laktose og gluten
Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella
Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella
Allergene: laktose
Hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter
Hjemmebagt foccacia og pisket smør
Hjemmebagt foccacia og pisket smør
Allergener: gluten og laktose
Dansk, økologisk okse med vores egen røgede BBQ-sauce
Ballotine af frilandskylling serveret med løgpuré
Ballotine af frilandskylling serveret med løgpuré
Allergener: laktose og æg
Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, klassisk mormordressing og karse
Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, klassisk mormordressing og karse
Allergener: laktose og gluten
Små stegte kartofler med smør og timian
Små stegte kartofler med smør og timian
På den kolde buffet serveres der små stegte kartofler vendt med olivenolie og timian.
Allergene: laktose
Bearnaisecreme
Bearnaisecreme
Allergene: æg
Lys chokolademousse med sukkersyltede solbær og karamelliserede nødder
Lys chokolademousse med sukkersyltede solbær og karamelliserede nødder
Allergener: laktose og nødder
Luftig hvid chokoladecreme med kærnemælk, rosenblade og syrligsøde rabarber
Luftig hvid chokoladecreme med kærnemælk, rosenblade og syrligsøde rabarber
Allergener: laktose
Mazarin med syrlig citruscreme
Mazarin med syrlig citruscreme
Allergener: æg, gluten, laktose og nødder
Natmad: Saml-selv-hotdogs med dip og smørbagte briochebrød - 95,-
Natmad: Saml-selv-hotdogs med dip og smørbagte briochebrød - 95,-
Saml-selv-hotdogs med dip og smørbagte briochebrød. To slags pølser med ristede og syltede løg og de klassiske dips som ketchup, sennep og remoulade i smørbagte briochebrød.
Allergener: gluten, laktose, sennep og æg
Macarons - 3 stk. til 45,-
Macarons - 3 stk. til 45,-
Allergene: æg
Flødeboller fra Mark Hermann - 2 stk. til 45,-
Flødeboller fra Mark Hermann - 2 stk. til 45,-
Allergener: nødder, laktose og gluten
Dansk, økologisk charcuteri fra Troldgaarden - 95,-
Dansk, økologisk charcuteri fra Troldgaarden - 95,-
Et bræt passer til fem personer. Kuvertprisen er 95 kr. Skal bestilles til minimum fem personer. Vær opmærksom på at der ikke følger brød med.
Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde - 95,-
Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde - 95,-
Allergener: gluten og laktose.
Ristede snacknødder til 5 personer - 75,-
Ristede snacknødder til 5 personer - 75,-
Allergene: nødder
Syltede, grønne ferskner til 5 personer - 95,-
Økologisk surdejsbrød - 45,-
Økologisk surdejsbrød - 45,-
Allergene: gluten
Glutenfrit brød - 45,-
Focaccia på ølandshvede med pesto lavet på estragon - 50,-
Focaccia på ølandshvede med pesto lavet på estragon - 50,-
Allergene: gluten
Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 2 stk. til 75,-
Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 2 stk. til 75,-
Allergener: gluten, laktose og sennep
Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 2 stk. til 75,-
Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 2 stk. til 75,-
Allergener: gluten, laktose og sennep
Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 150,-
Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 150,-
Meyers Bobler Riesling Cremant Brut - 185-
MURI Passing Clouds - 185,-
MURI Passing Clouds - 185,-
Allergener: gluten og sulfitter. Kan indeholde spor af nødder.
Passing Clouds er perlemorsagtig og forfriskende med en lys syrlighed og en højtidelig duft af blomster, honning og modne frugter. Den alkoholfrie vin er tør, men med flere dimensioner af smagsnuancer og en vinfængende funkiness.
MURI Yamilé - 185,-
MURI Yamilé - 185,-
Allergene: sulfitter. Kan indeholde spor af nødder.
Yamilé har smag af bløde røde frugter og cremet røgelse med en delikat aromatisk afslutning. Den er forfriskende tør, men med legesyge smagskompleksiteter og vinfængende funkiness.
MURI Nuala - 185,-
MURI Nuala - 185,-
Allergene: gluten. Kan indeholde spor af nødder.
Nuala er kompleks, saftig og frisk, men med balance. Aromer af røde bær møder en antydning af skov, en let syrlighed og en lagdelt smagspalet med blide tanniner.
Traditionel buffet
Oplev vores klassiske buffet, en sand kulinarisk fornøjelse, der byder på en udsøgt sammensætning af årstidens bedste råvarer og delikate smagsoplevelser. Nyd alt fra saftige oksekød med vores egen røgede BBQ-sauce til skønne desserter som lys chokolademousse og panna cotta med rabarberkompot.
Vegetarisk buffet
Nyd vores fortryllende vegetariske buffet med smagfulde og friske grøntsager, lækre saucer og uimodståelige desserter. En kulinarisk oplevelse, der hylder vegetariske smagsnuancer og sæsonens bedste råvarer.
Buffet med fisk til forret
Dyk ned i vores buffet med fisk som forret, hvor vi sætter fokus på det bedste fra havet og friske smagsnuancer. Nyd varmrøget færøsk laks med friskostcreme, glaskål og dildolie i første servering af denne buffet eller forfrisk dig med spæde salater og stracciatella serveret med æblevinagrette.
Hvad serveres på buffeterne?
I starter med
Skiver af letrøget kyllingebryst med lysegrøn ærtepuré
Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella
Hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter
Hjemmebagt foccacia
Pisket smør
I fortsætter med
Dansk, økologisk okse med vores egen røgede BBQ-sauce
Ballotine af frilandskylling serveret med løgpuré
Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, klassisk mormordressing og karse
Små stegte kartofler med smør og timian. På den kolde buffet serveres der små stegte kartofler vendt med olivenolie og timian.
Bearnaisecreme
Det søde punktum
Lys chokolademousse med sukkersyltede solbær og karamelliserede nødder
Luftig hvid chokoladecreme med kærnemælk, rosenblade og syrligsøde rabarber
Mazarin med syrlig citruscreme
I starter med
Carpaccio af saltbagt selleri med syltede rødløg, hasselnøddemayo, malt og urter
Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella
Hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter
Hjemmebagt foccacia
Pisket smør
I fortsætter med
Dansk rødbede glaseret med en aromatisk, røget BBQ-sauce vendt i en sprød, maltet dukkah af urter, nødder og krydderier
Grøn ballotine af sæsonens grønt med hvide bønner og friske urter og citrus skal
Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, klassisk mormordressing og karse
Små stegte kartofler med smør og timian. På den kolde buffet serveres der små stegte kartofler vendt med olivenolie og timian.
Bearnaisecreme
Det søde punktum
Lys chokolademousse med sukkersyltede solbær og karamelliserede nødder
Luftig hvid chokoladecreme med kærnemælk, rosenblade og syrligsøde rabarber
Mazarin med syrlig citruscreme
I starter med
Varmrøget, færøsk laks serveret med friskostcreme, glaskål, dildolie, malt og friske urter
Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella
Hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter
Hjemmebagt foccacia
Pisket smør
I fortsætter med
Dansk, økologisk okse med vores egen røgede BBQ-sauce
Ballotine af frilandskylling serveret med løgpuré
Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, klassisk mormordressing og karse
Små stegte kartofler med smør og timian. På den kolde buffet serveres der små stegte kartofler vendt med olivenolie og timian.
Bearnaisecreme
Det søde punktum
Lys chokolademousse med sukkersyltede solbær og karamelliserede nødder
Luftig hvid chokoladecreme med kærnemælk, rosenblade og syrligsøde rabarber
Mazarin med syrlig citruscreme
Herunder finder du allergener for de forskellige menukomponenter i vores buffeter.
Skiver af letrøget kyllingebryst med lysegrøn ærtepuré | Laktose og æg |
Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella | Laktose |
Hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter og hjemmebagt foccacia | Laktose, sesam, soya, gluten og nødder |
Dansk, økologisk okse med vores egen røgede BBQ-sauce | Soya |
Ballotine af frilandskylling serveret med løgpuré | Laktose og æg |
Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, klassisk mormordressing og karse | Laktose og gluten |
Små stegte kartofler med smør og timian | Laktose |
Bearnaisecreme | Æg |
Lys chokolademousse med sukkersyltede solbær og karamelliserede nødder | Laktose, æg og nødder |
Luftig hvid chokoladecreme med kærnemælk, rosenblade og syrligsøde rabarber | Æg, gluten, og laktose |
Mazarin med syrlig citruscreme | Æg, gluten, og laktose |
Pisket smør | Laktose |
Carpaccio af saltbagt selleri med syltede rødløg, hasselnøddemayo, malt og urter | Nødder, gluten og æg |
Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella | Laktose |
Hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter og hjemmebagt foccacia | Laktose, sesam, soya, gluten og nødder |
Dansk, økologisk okse med vores egen røgede BBQ-sauce | Soya |
Dansk rødbede glaseret med en aromatisk, røget BBQ-sauce og vendt i en sprød, maltet dukkah af urter, nødder og krydderier | Gluten |
Grøn ballotine - tilberedt som puré af sæsongrønt og hvide bønner rullet og stegt sprødt med pankorasp og frisk persille | Gluten og æg |
Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, klassisk mormordressing og karse | Laktose og gluten |
Små stegte kartofler med smør og timian | Laktose |
Bearnaisecreme | Æg |
Lys chokolademousse med sukkersyltede solbær og karamelliserede nødder | Laktose, æg og nødder |
Luftig hvid chokoladecreme med kærnemælk, rosenblade og syrligsøde rabarber | Æg, gluten, og laktose |
Mazarin med syrlig citruscreme | Æg, gluten, og laktose |
Pisket smør | Laktose |
Varmrøget, færøsk laks serveret med friskostcreme, glaskål, dildolie, malt og friske urter | Fisk, laktose og gluten |
Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella | Laktose |
Hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter og hjemmebagt foccacia | Laktose, sesam, soya, gluten og nødder |
Dansk, økologisk okse med vores egen røgede BBQ-sauce | Soya |
Ballotine af frilandskylling serveret med løgpuré | Laktose og æg |
Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, klassisk mormordressing og karse | Laktose og gluten |
Små stegte kartofler med smør og timian | Laktose |
Bearnaisecreme | Æg |
Lys chokolademousse med sukkersyltede solbær og karamelliserede nødder | Laktose, æg og nødder |
Luftig hvid chokoladecreme med kærnemælk, rosenblade og syrligsøde rabarber | Æg, gluten, og laktose |
Mazarin med syrlig citruscreme | Æg, gluten, og laktose |
Pisket smør | Laktose |
Meyers Catering 2024
Få svar på dine spørgsmål her
Her er alle de mest generelle spørgsmål om vores buffet.
For levering mandag til og med lørdag: Bestil senest 3 dage før den ønskede leveringsdag inden kl. 12, hvis du ønsker levering eller afhentning. Det er ligeledes muligt at justere i ordren frem til 3 dage før leveringsdagen inden kl. 12.00.
For levering søndag: Bestil senest 4 dage før den ønskede leveringsdag inden kl. 12, hvis du ønsker levering eller afhentning. Det er ligeledes muligt at justere i ordren frem til dage før leveringsdagen inden kl. 12.00
Levering på Sjælland
Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00
Søndag kl. 10:00-12:30
Levering i Jylland
Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.
Klik HER for at se leveringspriser og hvilke postnumre vi leverer til.
Du kan vælge selv at afhente din mad fra vores køkken. Ønsker du selv at afhente maden skal du også selv returnere tomme fade, skåle og kasser.
Ved bestilling af mad til 10 personer, fylder maden omkring fire cateringkasser. Har du bestilt til 15 kuverter, fylder maden omkring 8 kasser. Vær opmærksom på, at antallet af kasser kan variere.
Hvis du har planer om at bestille mere end 20 kuverter, så anbefaler vi, at du bestiller din cateringmenu til levering.
Afhentning af din mad
Maden skal afhentes fra vores køkken på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn.
Afhentningstiderne er:
Mandag – fredag: 12:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: 10:00 - 14:00
For at vi kan være helt klar med din mad, når du kommer, og så du undgår ventetid, vil vi gerne vide med en times interval, hvornår du planlægger at afhente din menu.
Aflevering af service
Tomme fade, skåle og kasser skal returneres senest tre dage efter dit arrangement. Den tomme service skal afleveres i det blå skur ved port 2 på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn. Du skal kvittere for din aflevering via en e-mail, som vi sender dig efter dit arrangement. Servicen skal være skyllet og fri for madrester.
Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 17:00 og søndag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 12:30.
Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge.
Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.
Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.
På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Ordrer under DKK 15.000
For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Afbestilling:
Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:
Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.
Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Ordrer på eller over DKK 15.000
For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.
Afbestilling:
Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:
Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.
Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.
Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.
Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.
Pris DKK 600 pr. time (minimum 5 timer)*
Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.
Pris DKK 500 pr. time (minimum 5 timer)*
*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.
Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.
Bestil buffet til din fest
Der findes ikke noget bedre end at holde en fest, som folk husker længe efter, den er forbi. En fest, hvor maden er mindeværdig, og hvor folk hygger sig. Men magien opstår ikke helt af sig selv. Man må gøre sig umage, og her spiller maden en stor rolle.
Hvis du gerne vil blæse dine gæster bagover af begejstring, men orker ikke at stå på hovedet i køkkenet, kan du overlade tjansen til os. Meyers catering tilbyder nemlig en stribe af sprudlende festmenuer, der med garanti kan vække jubel os dine gæster og sørger for, at I bliver både mætte og begejstrede. Faktisk er det vores spidskompetence at sammensætte menuer, der gør lige præcis din fest mindeværdig og sikrer, at middagen bliver festens velsmagende højdepunkt.
Hvad skal man servere til festen?
Er det maden, der skaber festen, eller er det festens tema, der er bestemmende for, hvad I skal spise? Det er op til jer. Under alle omstændigheder er der nogle menuer, der er mere velegnede til havefesten og den stående reception og andre, der er perfekte til den store fejring med hvid dug og sølvbestik.
Hvornår skal man vælge en buffet?
Buffet er et stensikkert valg, der tilgodeser både små og store gæster til festen. Vi skifter vores buffet flere gange om året, så du altid kan finde retter, der er tilberedt med de råvarer, som skoven, havet og haven byder på netop nu. Sammen med fyldige salater og mørt kød sætter vi friskbagt brød og spændende spreads og dressinger på bordet, så gæsterne kan sammensætte en farverig og velsmagende tallerken.
Vores cateringbuffet er velegnet til alt fra sommerfester, bryllup, barnedåb, fødselsdag, sommerfester, studenterfester eller andre festlige højtider. Vores buffet skal bestilles til minimum 10 kuverter, og så tilbereder og anretter vi maden på porcelænsfade og skåle, så I faktisk blot skal servere for gæsterne. Når festen er forbi, skal I blot levere det brugte service tilbage til vores køkken.
Buffet – klassisk eller vegetarisk?
Det kan være svært at tilgodese både kødelskere og vegetarer til sin fest. Derfor er det nemmere at bestille festmenuen ude fra f.eks. vores klassiske buffet. Bestiller du Meyers buffet til din fest i 2024, vil du og dine gæster blive budt på en stribe velsmagende retter, som altid er tilberedt med sæsonens bedste råvarer. Glæd jer til veltilberedt kød, sprøde salater, saftig dyppelse og særlige delikatesser. Buffeten findes også i en vegetarisk version, hvor grøntsagerne er omdrejningspunktet. Desuden kan I bestille Meyers buffet i både en kold og varm variant. Lige nu kan I bestille vores forårs- og sommerbuffet til 2024.